KUCHENNA APTEKA

"Apteka" podobnie jak "Kuchnia" jest mi bardzo bliska... Dlatego wpadłam na pomysł, aby połączyć te dwie dziedziny, którymi żyję na co dzień - to moja pasja!
I tak co jakiś czas (w piątek) na moim blogu pojawiają się artykuły z serii "Apteka kuchenna", które opisują podstawowe wartości odżywcze oraz wpływ na nasze zdrowie znanych produktów używanych w kuchni... Bo to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i może być najlepszym lekarstwem!
Zapraszam na wiedzę w pigułce 😉


KUCHENNA APTEKA #47 - MIĘSO Z INDYKA

KUCHENNA APTEKA #46 - CYNAMON

KUCHENNA APTEKA #45 - CIECIORKA

KUCHENNA APTEKA #44 - MAJERANEK

KUCHENNA APTEKA #43 - KASZA MANNA

KUCHENNA APTEKA #42 - OGÓRKI

KUCHENNA APTEKA #41 - PIEPRZ CZARNY

KUCHENNA APTEKA #40 - JAGODY

KUCHENNA APTEKA #39 - ARONIA

KUCHENNA APTEKA #38 - CZERWONE PORZECZKI

KUCHENNA APTEKA #37 - GRUSZKI

KUCHENNA APTEKA #36 - POMIDORY

KUCHENNA APTEKA #35 - MIÓD MANUKA

KUCHENNA APTEKA #34 - KIEŁKI

KUCHENNA APTEKA #33 - SZPARAGI

KUCHENNA APTEKA #32 - RZEŻUCHA

KUCHENNA APTEKA #31 - OLEJ Z PESTEK DYNI

KUCHENNA APTEKA #30 - BIAŁA FASOLA

KUCHENNA APTEKA #29 - KEFIR

KUCHENNA APTEKA #28 - RYŻ

KUCHENNA APTEKA #27 - MIGDAŁY

KUCHENNA APTEKA #26 - IMBIR

KUCHENNA APTEKA #25 - KASZA GRYCZANA

KUCHENNA APTEKA #24 - OLIWA Z OLIWEK

KUCHENNA APTEKA #23 - KAPUSTA KISZONA

KUCHENNA APTEKA #22 - MAK

KUCHENNA APTEKA #21 - DAKTYLE

KUCHENNA APTEKA #20 - JARMUŻ

KUCHENNA APTEKA #19 - CEBULA

KUCHENNA APTEKA #18 - DYNIA

KUCHENNA APTEKA #17 - FIGI

KUCHENNA APTEKA #16 - JABŁKA

KUCHENNA APTEKA #15 - BOTWINA

KUCHENNA APTEKA #14 - ŚLIWKI

KUCHENNA APTEKA #13 - FASOLKA SZPARAGOWA

KUCHENNA APTEKA #12 - CUKINIA

KUCHENNA APTEKA #11 - MALINY

KUCHENNA APTEKA #10 - MORELE

KUCHENNA APTEKA #9 - TRUSKAWKI

KUCHENNA APTEKA #8 - ARBUZY

KUCHENNA APTEKA #7 - ANANASY

KUCHENNA APTEKA #6 - KALAFIOR

KUCHENNA APTEKA #5 - PIETRUSZKA

KUCHENNA APTEKA #4 - KOLENDRA

KUCHENNA APTEKA #3 - ZIEMNIAKI

KUCHENNA APTEKA #2 - KAKAO

KUCHENNA APTEKA #1 - BURAKI

Komentarze

  1. Fajna inicjatywa z tymi wpisami. Warto wiedzieć jakie składniki mają produkty, które używamy powszechnie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję! Bardzo się cieszę, że pomysł się podoba :)

      Usuń
  2. Ciekawy wpis. Dobrze jest stosować zdrowe i naturalne "suplementy diety" i to nie tylko w okresie jesionno-zimowym. Witaminy w tabletkach to ostateczność.

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Printfriendly

Copyright © Kuchnia MagdaLeny